Senior arbetsmiljöspecialist

Svenska kraftnät logotyp

I rollen som Senior arbetsmiljöspecialist på enheten Arbetsmiljö- och elsäkerhet kommer du främst att arbeta med stöd och styrning av det systematiska arbetsmiljöarbetet på verket riktat mot projekt- och underhållsverksamhet, men även övergripande för verket i samarbete med HR-avdelningen. Dessutom tvärfunktionellt arbete tillsammans med övriga funktioner inom avdelningen Hållbarhet och övriga intressenter inom Svenska kraftnät.

Du utvecklar och håller utbildningar inom ansvarsområdet samt medverkar i arbete med riktlinjer och rutiner för arbetsmiljö - utarbetar och granskar krav m.m. i upphandling från projekt och förvaltning.
SVK är en beställarorganisation, vilket innebär att mycket av arbetet utförs av entreprenörer.

Arbetet omfattar strategiska frågor då rollen medverkar i tidiga skeden och driver olika uppdrag för hela verket. Du kommer även att bidra i verkets arbete med ledningssystem.

I rollen som senior arbetsmiljöspecialist kommer du att bidra i samt leda delar av den strategiska förflyttning som behövs utifrån utmaningar som finns i samband med energiomställning och ökad elektrifiering.

Ansök senast 11 november.

Starta automatiskt artikelbyte
Pausa automatiskt artikelbyte