Drift- och Underhållstekniker vindkraft till Björkhöjden vindpark, Ramsele

Statkraft logotyp

Statkraft, en världsledande aktör inom förnybar energi, söker en erfaren och tekniskt kompetent Drift- och Underhållstekniker för att utöka vårt erfarna team inom vindkraft med stationering Björkhöjden. Som en av världens största producenter av förnybar energi är vi engagerade i att utveckla och driva vindkraftsanläggningar som bidrar till en hållbar framtid.

Dina huvudsakliga ansvarsområden:

  • Drift och underhåll: Du kommer att ha övergripande ansvar för den dagliga driften och underhållet av en av våra största vindkraftsanläggningar för att säkerställa deras optimala prestanda.
  • Felsökning: Identifiera och åtgärda eventuella fel och avvikelser för att minimera driftstörningar och maximera anläggningens effektivitet.
  • Säkerhet: Du kommer att arbeta i enlighet med Statkrafts säkerhetsföreskrifter för att säkerställa en trygg arbetsmiljö för dig och ditt team.
  • Rapportering: Dokumentera och rapportera drifts- och underhållsaktiviteter för att säkerställa fullständig transparens och efterlevnad av Statkrafts policyer och riktlinjer

Ansök senast 28 oktober

Starta automatiskt artikelbyte
Pausa automatiskt artikelbyte